Ansökan om egen båtplats

Kön till Båtplats 2020 är nu öppen tom 31 januari. Man måste ansöka varje år tills man får plats sedan disponeras platsen tills vidare. Fördelning av lediga platser sker under februari månad i medlemsnummerordning men med hänsyn tagen till båtens storlek i förhållande till lediga platsers storlek. De som får plats kontaktas av hamnkapten. Får man ingen plats placeras man automatiskt i kön för låneplats såvida man inte anger annat i fältet ”Övrig information”.
Om du vill byta en plats du redan har t.ex. en bryggplats mot en annan bryggplats, kryssar du i rutan ”Önskar byta båtplats” och anger dina önskemål i kommentarsfältet.

Ansökan sker genom att logga in i BAS, https://bas.batunionen.se och anmäla sig i kön ”Båtplats 20xx”. I rutorna för bryggplats/trailerplats/strandplats anger du 1, 2 eller 3 som prioritetsordning. 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.