Båtplats 2021

Nu är det hög tid att ansöka om egen båtplats för 2021, man kan söka bryggplats, trailerplats och strandplats. Sista ansökningsdag är 2021-01-31, därefter delas platserna ut. För att tilldelas en båtplats behöver din båtbotten vara skrovren, se hemsidan flik miljö för en förklaring av begreppet. Ska du köpa en båt i närtid gör en ansökan och prata med hamnkapten.

Har du redan en båtplats och önskar byta, anger du dina önskemål i kommentarsfältet. Om begäran är rimlig kommer hamnkapten byta i mån av plats.

Om du inte får någon egen bryggplats, står du automatiskt i kö för låneplats vid brygga. Du som inte hinner få in en ansökan innan 2021-01-31 kan ansöka om låneplats under hela säsongen.

Våra fasta trailerplatser för uppställning året runt, klarar båtar på max 7m. Större trailerbåtar kan enbart få fast sommarplats. (Sommarplatserna är öppna från 15/5 till 15/9 cirka, från sista sjösättning till första upptagning).

Du måste söka båtplats varje år tills du fått din fasta plats. För att ansöka, klicka här.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.