Försenad fakturering…

Av flera olika skäl har vi inte kunnat fakturera i oktober eller senare som planerat. Vi har även på årsmötet beslutade avgiftshöjningar som ska slå igenom på februarifaktureringen. Därför kommer faktureringen att delas på två eller kanske tre olika omgångar och som kommer skickas ut i januari – februari och vara uppdelat för betalning över två månadsslut. Fakturering finns beskrivet i avsnitt Debitering och Fakturering i dokumentet Medlemsinfo på hemsidan, se länk. https://jbs.nu/wp-content/uploads/2024/01/Medlemsinfo_Avgifter_2023_24_rev240103.pdf .Förhoppningsvis kommer faktureringen fungera som tänkt framöver. När vi arbetat igenom den pågående faktureringsomgången hoppas vi kunna ge ett tydligare svar på de närmast kommande utskicken. / Pelle Ohlson, vice ordförande

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.