Inträdesanmälan

Viktigt att veta när du ansöker om medlemskap i Jakobsbergs Båtsällskap

Jakobsbergs Båtsällskap är anslutet till huvudorganisationen Svenska Båtunionen. När du nu ansöker om medlemskap, kommer du att länkas till Båtunionens Administrativa System BAS. Det är då viktigt att du ska välja EN av tre former för medlemskap:

  • Gemensamt medlemskap – ett medlemsnummer, en röst, en avgift:  För makar/sambo med samma adress. Medlemsformen medger att man kan dela på ansvar och uppgifter och att den ene kan stå som båtägare och den andre kan vara båtförsäkringstagare.
  • Enskilt vuxenmedlemskap – ett medlemsnummer, en röst, en avgift:  För enskild person. OBS! För båt med flera delägare ska varje delägare vara medlem i JBS.
  • Familjemedlemskap för flera personer som delar hushåll med en ordinarie medlem där varje extra person erhåller fullt medlemskap och eget medlemsnummer men får reducerad avgift.

Du kan kryssa i att du accepterar e-post-fakturering. Om du INTE kryssar kommer du att få en vanlig brevfaktura med tillkommande faktureringsavgift.

Genom att ansöka förbinder du dig att följa JBS stadgar och föreskrifter och vår hantering av personuppgifter enligt GDPR 
(se Medlemskap/Stadgar och Föreskrifter).

Under hösten 2018 kör vi igång denna ansökningsform. Vi är tacksamma för återkoppling av erfarenheter och problem – och kanske förbättringsförslag? – som du upplever vid din ansökan. Maila till jbskontakt@jbs.nu eller SMS:a eller ring: 072 2533244 (Pelle Ohlson)

Redo att ansöka? Klicka HÄR och välj att registrera nytt konto.

Telefonnummer

Ordförande
Göran Granberg
08-580 329 08
073-755 75 55
Medlemsansvarig 
Per-Åke Ohlson
072-253 32 44